|
![]() |
| فروشگاه نرم افزاری P30Pedia | تبـلیــغات در P30Pedia | آپلود سنتر P30Pedia | لیــنک بــه P30Pedia | وبـلــاگ P30Pedia |
|
|||||||
ثبــت نـــام ســریــع در کــمـــتــر از 30 ثـــانـــیــه !
|
| رفع مشکلات کامپیوتری محلی برای بحث و تبادل نظر پیرامون رفع مشکلات کامپیوتری . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
کاربر نیمه فعال
![]() تاريخ عضويت: Jan 2009
محل سكونت: iran
پـسـت هـا: 257
تشکرها: 33
11 تشکر در 11 پست
|
آقا من یه مشکلی دارم وقتی که کانکت میشم البته بیشتر وقتی با آی دیم ان میشم
این اروره میاد نمیدونم اصلا چی هست اگه میشه راهنمایی کنید و راه حلش هم بگید ممنون اینم عکس اون اروره: به منظور مشاهده لینک ها در سایت ثبت نام کنید. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ناظم بازنشسته
![]() |
این مشکل از تنظیمات امنیتی اینترنت شما ناشی میشه که اجازه ی اجرای اسکریپت از روی وبسایت یاهو رو نمیده
بهتره ورژن یاهو مسنجرتون رو آپگریت بکنید
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر نیمه فعال
11 تشکر در 11 پست
|
بابا فقط که مربوز به مسنجر میستش که
من توی وبلاگ که میرم مثلا تو پستی اگه شکلکی چیزی باشه نشون نمیده عکس ابوت رو نشون نمیده...خب اینا اسکریپن دیگه فایرفاکسمو چند وقت پیشا پاک کردم بعد وقتی داشتم دلتش میکردم یه پیغامی داد چیزی نفمیدم خلاصه همینجوری اوکی زدم هرچی هست فکر کنم مال همون باشه..حالا دوباره فابرفاکس رو هم نصب کردم گفتم شاید تاثیر داشته باشه ولی نه کسی نمیتونه کمکم کنه |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر نیمه فعال
11 تشکر در 11 پست
|
یکی از دوستام بهم میگفت یه فایله که ازت پاک شده
رو آپ دیت ویندوز هست میشه اگه فایلی چیزی هست بهم بدین تا دانلود کنم یعنی اینجوری درست میشه |
|
|
|
|
|
#5 |
مدیریت و صاحب امتیاز سایت
![]() |
همانطور که جناب r00t فرمودند این مشکل بر اثر عدم اجرای یک اسکریپت است که حال شما یا غیر فعال کرده اید و برای برگشت به حالت عادی از منوی Tools تنظیمات را به حالت Default تغییر دهید ! نتیجه را گزارش دهید .
|
![]() |
| Bookmarks |
| کلیدواژه |
| ?eror, eror, یک |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|