|
![]() |
| فروشگاه نرم افزاری P30Pedia | تبـلیــغات در P30Pedia | آپلود سنتر P30Pedia | لیــنک بــه P30Pedia | وبـلــاگ P30Pedia |
|
|||||||
ثبــت نـــام ســریــع در کــمـــتــر از 30 ثـــانـــیــه !
|
| شبکه و مسائل مرتبط با آن محلی برای بحث و تبادل نظر درباره شبکه و مسایل مربوط به آن . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
کاربر تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
پـسـت هـا: 2
تشکرها: 0
0 تشکر در 0 پست
|
سلام
متاسفانه به هر کلاس اموزشی در زمینه یادگیری شبکه مراجعه کردم نتوانستم نتیجه ای مطلوب از لحاظ تکنیک عملی فرا بگیرم می توانید مرا در این زمینه راهنمایی کنید |
|
|
|
|
|
#2 |
ناظر سایت
![]() |
اگه تو سایت به منظور مشاهده لینک ها در سایت ثبت نام کنید. کنید اموزش ها و مقاله های زیادی درباره یادگیری شبکه هست
ميخواد از غصه هادورشه ولي پاهاش به زنجيره يه وقتايي آدم يك جا دلش ميگيره از دنيا فريبه پشت هر لبخند دروغه مهربوني ها يه وقتايي يه جاهايي آدم از زندگيش سيره ميخواد از غصه هادورشه ولي پاهاش به زنجيره كسي محرم نبود با من نه هم غصه نه يك همدم همه زخم زبوناشون يه دردي شد روي دردم ديگه از آدما خسته ام ديگه ناي شكستن نيست گلايه كار بيهوده است كسي هم غصه با من نيست به هر كس اعتماد رو سپردم دشمني ديدم كه حتي از تن و سايه ام مثل بيگانه ترسيدم |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر تازه وارد
پـسـت هـا: 4
تشکرها: 2
0 تشکر در 0 پست
|
سلام
من هم یه همچین مشکلی دارم البته به دلیل اینکه دوره های سیسکو خیلی گرون هست نتونستم ثبت نام کنم من خودم در مورد شبکه اطلاعات تئوری دارم اما عملی چیزی که ببینم ویاد بگیرم نه تا 2ماه دیگه قرار برم سر کار می خواستم ببینم می تونید راهنماییم کنید ؟ یاد بگیر که ببرسی این کار برای برخی دشوار وبرای برخی ساده است! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر تازه وارد
پـسـت هـا: 2
تشکرها: 0
0 تشکر در 0 پست
|
سلام
من تا حدودی راجع به این موضوع از دوستان تحقیق کرده ام و توانسته ام به نتایجی برسم که فکر می کنم برای شما نیز مفید باشد بزودی برایتان این اطلاعات را ارسال می کنم فقط همین نکته را بگویم که شیرپوینت می تواند این مشکل شما را برطرف نماید شما می توانید این کلمه را در گوگل جستجو کنید
ويرايش توسط ahadmahdi : 03-03-10 در ساعت 08:29 AM |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کلیدواژه |
| شبکه, یادگیری |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|